Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

SON DAKİKA: TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu trafik kazası geçirdi!
Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne Ticaret Borsası'nın düzenlediği ''Tarım'ın Yıldızları'' ödül törenine katılmak ve Edirne Belediye Başkanlığı tarafından kendisine verilecek olan hemşerilik beratını almak için makam aracı ile Edirne istikametinde seyrederken TEM otoyolu gişeler mevkiine 20 kilometre kala aracın tekerleğinin patlamasıyla büyük bir tehlike atlattı. 

Edirne Ticaret Borsası'nın düzenlediği 'Tarım'ın Yıldızları' ödül töreni ve Edirne Belediye Başkanlığı tarafından kendisine verilecek olan hemşerilik beratını almak için katılacağı programlara gelirken TEM otoyolu gişeler mevkiine 20 kilometre kala makam aracının sağ arka lastiği patlayan Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler büyük bir kazayı ucuz atlattı. Makam şoförünün lastiğin patlamasını fark etmesiyle birlikte aracı güçlükle durdurduğu öğrenilirken, Hisarcıkloğlu kente beraberinde gelen koruma araçlarıyla geldi. Lastiği patlayan otomobil ise çekiciyle tamir için İstanbul'a gönderildi.

“ALLAH KURTARDI”

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne Ticaret Borsası tarafından düzenlenen 'Tarımın Yıldızları' Ödül Töreni programı öncesi kent protokolü ile bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu, olay anını Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'le paylaşarak, “Gişelere 2 kilometre kala bir anda sağ arka lastik sıyırmış, atmış. Süratli de gidiyorduk, geç kaldık diye. Araba sağ-sol, sağ-sol direkt vuracaktı. Allah kurtardı. Arabayı yükledik, İstanbul'a gönderdik. Biz başka araçla buraya geldik” dedi. Vali Şahin de yaşadıkları üzüntü verici olaydan ötürü Hisarcıklıoğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti ve dilerse kendi aracını kullanması için tahsis edebileceğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.