Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz

Soner Yalçın ne yapmaya çalışıyor?
Sözcü yazarı Soner Yalçın bugünkü yazısında Reza Zarrab ile Kıvanç Tatlıtuğ'un aynı zaman diliminde Miami'ye gitmelerine dikkat çekti. Yalçın, Tatlıtuğ'un ailesinin Miami'ye taşındığını bunun nedeninin ise Ahmed Hulusi olduğunu öne sürdü.

Tatlıtuğ ailesinin ABD'de yaşayan Ahmed Hulusi'nin talebeleri olduğunu öne süren Yalçın, bu ailenin ABD'ye yerleşme sebebinin ise "yaklaşan küçük kıyamet" olduğunu iddia etti. 


Soner Yalçın iddiasını şöyle dillendirdi: 


"Kıvanç Tatlıtuğ’un ailesi de Ahmet Hulusi’nin müritlerinden.
Ahmet Hulusi, müritlerine “küçük kıyamet haberi” vererek şunu söylüyor:
“Rusya Avrupa’ya saldıracak. Avrupa’da taş üstünde taş kalmayacak. Savaşın kuyruğu da Türkiye’de olacak. Hemen Türkiye’yi terk edin! Malınızı mülkünüzü satıp ABD’ye yerleşin! Bankalarda da tek kuruş bırakmayın ABD’ye aktarın.”
Ahmet Hulusi’nin bu sözleri yeni değildi. Ama...
Söylediklerinin gerçekleşmesine az zaman kalmıştı; “gökyüzündeki alametler” bunu gösteriyordu!"


Soner Yalçın bunu aktardıktan sonra sordu: 


"Kimi Hristiyanlar...
Kimi Yahudiler...
Nasıl Armegeddon Savaşı’nın dünyanın sonunu getireceğine inanıyorsa, Ahmet Hulusi’nin müritleri de “küçük kıyamete” inanıp Türkiye’yi terk etmeye başladı.
Reza Zarrab ve eşi şarkıcı Ebru Gündeş bu nedenle mi Miami’ye gittiler. Bilmem."

AHMED HULUSİ "BÜYÜ VAR" DEMİŞ!
 
Yalçın sözlerine şöyle devam etti; 

Gitmeyecek kişi; (Ahmet Hulusi’nin inadına Londra’dan ev alan) Kıvanç Tatlıtuğ olacak! Zaten… Annesini (ailenin üstadı Ahmet Hulusi’yi) dinlemeyip Başak Dizer ile evlendi. Düğüne gitmeyen annesine göre (ki artık bunu Ahmet Hulusi diye okuyun), oğlu Kıvanç Tatlıtuğ’a büyü yapılmıştı!

YAZIDA "TEK DOĞRU YOK!"

Her fırsatta "şeyh" veya "tarikat lideri" olmadığını, görüşlerini sadece yazdığı kitaplarla yaymaya çalıştığını söyleyen Ahmed Hulusi twitter hesabından iddialara yanıt verdi.. Hulusi "Pes! Pes! Pes! Hayatımda böyle iftira görmedim" dedi... Hulusi yazıda adı geçen şahısları tanımadığını söyledi. 


KONUYLA ALAKASI OLMAYAN İFADELER


Yalçın ayrıca yazısı boyunca "Kozmik şeyh", "kozmik dindar", "burç tarikatı" gibi ifadeler kullanarak konudan ne kadar uzak olduğunu gösterdi...

SONER YALÇIN NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

Gazeteci Soner Yalçın, Efendi: Beyaz Türklerin Büyük Sırrı ve Efendi-2: Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı kitabıyla gündeme gelmişti.. Yalçın'ın sabetayizmle ilgili ilk kitabında "islamcılık" fikrinin düşmanı olmasına rağmen neden "islamcı"ların ekmeğine yağ sürdüğü hala tam olarak bilinmiyor..Bir dönem Yalçın'ın bu kitapları kendisinin yazmadığı "derin devlet" tarafından imzası alınarak piyasaya sürüldüğü iddia edilmişti... 

2011'DE TUTUKLANDI

Odatv davası kapsamında 14 Şubat 2011 tarihinde tutuklanan Soner Yalçın, yaklaşık 22 ay sonra 27 Aralık 2012'de tahliye olmuştu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sayko 8 yıl önce

çirkin bir yazı...Allah ıslah etsin.

Avatar
Zeynep 8 yıl önce

Hayatimda gördüğüm en saçmasspan yazilmiş bir iftira.Onu anlayamayanlarin hep yaptigi ama bu çok absurt olmuş

Avatar
huseyn alp 8 yıl önce

Allah akil fikir versin ¿¡ soner yalcin seyh gormemis...iyi okusun...iyi baksin