Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Soros kabul etti! Gezi Park olaylarında eylemcilere destek verdiğini açıkladı
Her daim komplo teorilerinin hedefinde olan CFR üyesi ve dünyanın bir numaralı spekülatörü George Soros, Gezi Parkı olaylarında eylemcileri desteklemekle ve faiz lobisi olmakla suçlanmıştı. Soros bu iddiaları kısmen doğrulayarak "olayların mağdurlarına hukuki ve tıbbi destek" sağladıklarını söyledi.


Dünyanın bir numaralı spekülatörü George Soros, Gezi olayları sırasında eylemcilere hukuki ve tıbbi destek sağlandığını açıkladı.

Kurucusu olduğu Açık Toplum Enstitüsü'nün faaliyetleri ve mülteci kriziyle ilgili temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a gelen milyarder yatırımcı George Soros seyahati sırasında bir grup gazeteciyle görüşme gerçekleştirdi.

Dünyanın en ünlü spekülatörü ve Açık Toplum Vakıfları'nın kurucusu George Soros, gazetecilerin "Gezi olayları sırasında eylemcileri desteklemekle ve faiz lobisi olmakla suçlandınız, nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusunu yanıtladı.


"HUKUKİ VE TIBBİ DESTEK SAĞLADIK"


Soros şu yanıtı verdi: 
"Vakıf'ın yaptığı aktif olarak protestocuları desteklemek ve tahrik etmek değildi, ki bu yanlış bir tavırdı. Ama Vakıf bu olayların mağdurlarına hukuki ve tıbbi destek sağladı"

CFR ÜYESİ


George Soros ayrıca her daim komplo teorilerine konu olan CFR (Council on Foreign Relation) örgütünün bir üyesidir.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.