Öne Çıkanlar rusya çatışma ahmet davutoğlu haber dışişleri bakanlıüı

Sözcü'nün astroloğu: Fransa terazi burcunda patlamalar normal

Tüm dünyada şok etkisi yaratan Fransa'daki saldırıların ardından Sözcü Gazetesi'nin astroloğu "Fransa terazi burcunda, patlama bir de terazi burcunun sembolize ettiği konser salonunda olmuş" diyerek saldırıları burçlara bağlaması özellikle sosyal medyada büyük tepki topladı.

Fransa'nın başkenti Paris, hem bombalı ve silahlı saldırıların hem de rehine eyleminin hedefi oldu. Saldırılar, Paris'in doğusunda bir restoranda, metro istasyonunda, konser salonunda silahlı ve stat yakınında 2 bombalı saldırı şeklinde gerçekleşti. Art arda meydana gelen 6 ayrı saldırıda ölü sayısının artmasından endişelenilirken, ülkede olağanüstü hal ilan edildi.

SÖZCÜ'NÜN ASTROLOGU: FRANSA TERAZİ BURCUNDA




Tüm bu gelişmeler sicaklığını korurken yaşanan terör olayını Sözcü'nün astroloğu burçlara bağladı. Sözcü Gazetesi'nde yazarlık yapan Astrolog Dinçer Güner saldırı haberi sonrası "Fransa'nın Terazi burcu olduğunu da hatırlatmak isterim" diye yazdı. Paylaştığı yazı hem takipçilerinden hem de diğer twitter kullanıcılarından sert tepki gördü.

Sözcü'nün astroloğu: Fransa terazi burcunda patlamalar normal!



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.