Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Sözcü'nün firari patronu konuştu

Sözcü paçavrasına yönelik düzenlenen FETÖ operasyonundan sonra firari olduğu belirlenen Burak Akbay, hakkındaki iddialara yabancı basından cevap verdi.

Almanya'da yayın yapan Der Spiegel dergisinin sorularını cevaplayan Akbay, sahibi olduğu gazete hakkındaki iddiaları inkar etti.

"KAÇARAK MI KURTULDUNUZ"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'ın firari olarak tanımladığı Burak Akbay, Der Spiegel'in  "Yakalanmaktan İngiltere'ye kaçarak mı kurtuldunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Hayır. İstanbul'daki evimin arandığını öğrendiğimde Londra'daydım. İki kent arasında sık sık gidip geliyorum."

"TÜRKİYE'YE DÖNMEM"

Akbay, "Dönmeyi ve durumu aydınlatmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şu cevabı verdi; "Artık Türk adaletine güvenim kalmadı. Sözcü'den 3 arkadaşımız 6 gündür gözaltında."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.