Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

Star Medya'dan 160 Kişi İşten Çıkarıldı!

Öncelikli olarak kendi istekleri ile ayrılmak isteyenler ile yollarını ayıran grupta, 160 kişinin iş akti feshedildi.

Medyaradar’ın haberine göre; Star gazetesi, Kanal 24, Akşam, Güneş ve 360 kanallarının da içinde bulunduğu grupta, her birimden toplam 160 kişinin işine son verildi. İşten çıkarmalar cuma gününden bu yana devam ediyor.

Sebep havuz mu?

Tensikat çerçevesinde yönetim, çalışanlara İnsan Kaynakları Birimi aracılığı ile iş akitlerinin feshedildiğini tebliğ ediyor. Tenkisat sadece basın grubunun İstanbul'daki haber merkezi, spor, yazı işleri, magazin ve ekleriyle sınırlı değil. Ankara Büro'dan da birçok kişinin işine son verildi.

Bir süre önce Star Medya Grubu'na taşınan Akşam ve Güneş gazetelerinin haber sistemleri, havuz yöntemine dönüştürülmüştü. İşten çıkarmaların da bu yüzden gerçekleştirildiği iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.