Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası kamuran yüksel

Suikastçı askerlerden Kılıçdaroğlu talebi!

5 Temmuz kalkışması sırasında Marmaris'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan darbeci askerlerle ilgili Muğla Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılamada şok bir gelişme yaşandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN BİLGİSİ VARDI

Sanıklardan İlyas Yaşar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mahkemede kendileri yanında müdahil olarak bulunmasını istedi. Kılıçdaroğlu'nun darbe konusunda bilgisi olduğunu belirten şüpheli Yaşar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun darbeye ilişkin elinde belgeler olduğunu belirttiğini ifade etti.

GELSİN GERÇEKLERİ ANLATSIN

Yaşar, "Mahkemeden talepte bulunuyorum. Kılıçdaroğlu gelip mahkemede yanımızda müdahil olsun. Gerçekleri anlatsın. Haklılığımız anlaşılacak" diye konuştu. Yaşar, Cumhurbaşkanı'nın uçağının yabancı bir ülkeden Kayseri üzerinden Dalaman'a geldiği şeklinde elinde bir bilgi olduğunu, bunu Kılıçdaroğlu'nun da teyit ettiğini ileri sürdü. İlyas Yaşar, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı'na Marmaris'te suikast gerçekleştirmek üzere gelen MAK Timi'nde görev yapıyordu.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer 7 yıl önce

Merhaba Nasılsınız