Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

"Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Süleyman Yeşilyurt, Bakırköy Adalet Sarayı'na gelerek teslim oldu.

TUTUKLANDI

Yeşilyurt kaçmadığını belirterek, Atatürk'e de hakaret etmediğini savundu. Ancak mahkeme, tutuklanmasına karar verdi.

Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı bulunan Yeşilyurt, avukat kızı Berrin Yeşilyurt ile Bakırköy Adliyesine geldi.

YEŞİLYURT: KAÇMADIM

Günlerdir medyada, kaçtığının yazıldığını aktaran Yeşilyurt, pazartesiden bugüne evinde bulunduğunu söyledi. Yeşilyurt, kaçmadığını savunarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Güvenlik şubeyi arıyorum; 'Gelin alın.' diye. 'Gelmezseniz gidip ifademi vereceğim.' dedim. Kaçmadım. Bir meczupla beni karıştırdılar. 7 ay önce videosu çekilmiş. Onun fotoğrafıyla beni yan yana koydular. O kaçıyor, ben kaçmıyorum. Benim onunla ne alakam var? Yalnız burada çifte standart var. Ben o programa konuk olarak gittim. Moderatörler yok. Hakkaniyet olması lazım. Şimdi o insanlar meydanda yok. 4 gündür evde polis bekliyorum. Çocuklarıma dedim ki 'Ben gidiyorum artık. Dayanamayacağım.' Kaçmadım, buradayım. Bu bilinsin."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı.Demir 7 yıl önce

Hani Nerede kaldı hür irade biz müslümanlara yapılan hakaretler neden tutuklamalar yapılmıyor ve bazı videolarda atatürkün kur'an a hakaret ettiğini dünya alem biliyor bu koruma niye milletten gerçekler neden saklanıyor kim kime dum duma Allah cc hu sonucunu hayreylesin