Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

Sur’da yeni çatışma: 4 terörist öldürüldü

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde aralarında vali yardımcıları ile İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ın da bulunduğu heyetin inceleme yaptığı sırada teröristler tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgilere göre, operasyonların dün sona erdiği ancak sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde aralarında vali yardımcıları ile İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ın da bulunduğu heyetin inceleme yaptığı sırada teröristler tarafından ateş açıldı. Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürüldüğü, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ın ise beraberindeki heyet ile birlikte inceleme yaptığı sırada ateş açılan tarihi Dört Ayaklı Minare civarında yaşanan olayda, güvenlik güçleri teröristlere anında karşılık verdi. Yaklaşık 5 dakika süren çatışmada, ilk belirlemelere göre 4 terörist öldürüldü.

Ateşin, incelemelerde bulunan heyete yönelik olup, olmadığı henüz öğrenilemezken, heyet bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.