Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Suriye'den atılan 5 top mermisi Hatay'a düştü!
Sınırda görevli TSK birlikleri de  angajman kuralları kapsamında Suriye'de rejime ait bir topçu mevzisine atış  yaparak misliyle karşılık verdi   Suriye ordusunca muhaliflere yapılan ağır silah atışları  sırasında Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki boş araziye 5 top mermisi düştü. Esad rejimine bağlı birliklerin, Lazkiye kırsalındaki muhaliflere  yönelik saldırıları 3 gündür devam ediyor.

Rejim güçlerinin, sabah erken  saatlerden itibaren yoğunlaşan ağır silah atışları sırasında 5 top mermisi,  Yayladağı ilçesinin Kışlak ve Uğuryol mahalleleri yakınlarındaki boş araziye  düştü.   Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı olayın ardından, sınırda görevli  TSK birlikleri de angajman kuralları kapsamında Suriye'de rejime ait bir topçu  mevzisine atış yaparak misliyle karşılık verdi.  

Yayladağı sınırındaki Lazkiye kentine bağlı Cebel Ekrad ve  Türkmendağı'nda muhaliflerle rejim güçleri arasında şiddetli çatışmalar  yaşanıyor. Patlama sesleri Yayladağı ilçesinden de duyuluyor.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.