Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Tahliye edilen Haleplilerden Türkiye'ye teşekkür

İdlib'e getirilen 1.150 Halepliler önce Allah'a, sonra da Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ettiklerini belirtiyorlar. 

Türkiye'nin özgür Suriye halkıyla dayanışma içerisindeki tek ülke olduğunu söyleyen Suriyeliler, mücadelelerinde çoğu ülke tarafından yalnız bırakıldıklarını açıklıyor.

"ARAP LİDERLER BİZLERİ ÖLÜME TERK ETTİ"

Gazetecilere konuşan bir Suriyeli, "Arap liderler bizleri ölüme terk etti, kendi koltukları için bizleri sattı. İnşallah yeniden döneceğiz, çıktığımız için üzgün değiliz, çünkü hayat kazanmak ve kaybetmekten ibarettir. Tekrar geri döneceğiz. Bütün dünya Halep'e karşı savaş ilan etmede birleşti. Amerika bile gizlice savaştı. Kimse bizimle olmadı, sadece Allah ve Recep Tayyip Erdoğanlı Türkiye yanımızdaydı." dedi. 

"BAŞKANIM BİZ SAĞSALİM VARDIK"

"Buradan sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi iletmek istiyorum, başkanım biz sağsalim vardık. Arap liderlerine de bir şey demek isterim, çocuklarımız kesildi, öldürüldü. Kadınlarımız gözyaşları içerisinde, evlerimiz yerle bir oldu. Onlara bizlerin başına gelenin kimsenin başına gelmediğini hatırlatmak isterim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.