Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Tahliye sonrası dalga geçer gibi fotoğraf paylaştılar!

Tahliye kararının verilmesinin ardından Türkiye gündeminden düşmeyen Rüzgar Çetin’in, babasıyla dün akşam çekildiği iddia edilen bir fotoğraf yayınlandı. Rüzgar Çetin, lüks aracını alkollü bir şekilde kullanırken 1 polisin şehit olmasına 1 polisin de yaralanmasına neden olmuştu. Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar, 8 ay cezaevinde kaldıktan sonra, mahkeme kararıyla tahliye edildi.

CEZAEVİNDE GEÇİRDİĞİ SÜREDE ZAYIFLAMIŞ

Akşam saatlerinde cezaevinden çıkan Rüzgar Çetin, ailesiyle bir araya geldi. Cezaevinde geçirdiği süreçte zayıfladığı gözlenen Rüzgar Çetin’in, babası Sinan Çetin ile dün akşam saatlerinde çekildiği iddia edilen fotoğrafı da ortaya çıktı. Fotoğraf, Beyaz TV’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında yayınlandı.

Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.