Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Taksim'de baygın halde bulunan genç hastaneye kaldırıldı
Taksim Meydanı'nda arkadaşlarıyla birlikte aldığı alkolün dozunu kaçıran genç kaldırıma yığılıp kaldı. "İçkini kap gel" eylemine katılan baygın halde yatan ve vatandaşların yüzüne su çarparak uyandırmaya çalıştığı genç, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

YÜZÜNE SU ÇARPARAK UYANDIRMAYA ÇALIŞTILAR, OLMADI
Aldığı alkolün etkisiyle Taksim Atatürk Kültür Merkezi'nin önündeki kaldırımda yığılıp kalan genci önce arkadaşları uyandırmaya çalıştı. Vatandaşlar, yerde hareketsiz yatan gencin suratına su çarptılar..

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI


Vatandaşların müdahalesine rağmen bir türlü uyandırılamayan genç, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şerefsizsiniz siz 8 yıl önce

Bu görüntüleri sosyal medyada siyasete dökerek reklam yapan orospu çocuklarısınız siz. Sizin ananız kaşar olmasaydı sizin gibi orospu çocukları doğuramazdı. Hadi ananızın daracık yada genişlemiş ammına yarrağımı sokayım. siz de gidip suç teşkil eden hukuki cezaya başvurun o.çocukları...!
"Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyelere aittir."