Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Tanklar neden Türkiye'ye gelip geri döndü?

Türkiye'nin desteğiyle IŞİD'den temizlenen Cerablus'ta kontrolün sağlanmasından sonra sınırı geçen Türk tanklarından bazıları Türkiye'ye geri döndüp sonra tekrar Cerablus'a doğru harekete geçti ancak bu kez izledikleri yolla dünyaya 'çok ince' bir mesaj verildi.

Önceki gün 3 hat açılarak bölgeye intikal eden tanklar sınırdan açılan 7 yeni hatla beraber toplam 10 hattan tekrar Cerablus bölgesine intikal etti.

BÜTÜN BÖLGEYE MESAJ VERİLDİ

Yapılan bu hareket altında iki önemli anlam barındırıyor. Birincisi yüksek vurucu güçle bölgeye yönelik tehditleri ortadan kaldırmak, ikincisi ise Türkiye’nin gerektiğinde kara birliklerini yeniden Cerablus’a sokabileceğini bölgedeki bütün unsurlara göstermek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emrah 8 yıl önce

Helal olsun şanlı ordumuza şanı büyük ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza..

Avatar
Muhammed 8 yıl önce

Türkiye istese Allah'in izniyle 50 100 katini yapacak kadar tanka topa ve manevi güce sahip. Bu kadari sirf anliyana ucunu göstermektir.

Avatar
Akpartili milliyetçi 8 yıl önce

Ey şanlı ordu ey şanlı asker
Ordumuz olsun galip Muzaffer