Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Tecavüz iddiasının ardından dehşet!

Kayseri'de geçen 22 Temmuz'da yaşanan olayda, 25 yaşındaki A. Ç.'nin annesi kızını, güvenlik görevlisi olan evli komşuları 25 yaşındaki Süleyman Duman'dan sigara alırken gördü. Ardından genç kız, Duman'ın kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan Duman, karakolda suçlamayı reddetti. Polis ise olay çıkmaması için Duman'ı akrabalarının evine götürdü. Bu arada A.Ç.'nin ailesi, Duman'ın evini taş ve sopalarla talan etti. İki gün sonra geri dönen Duman ve akrabaları, evi tamir etmek istedi. Ancak diğer aile, Süleyman Duman'ın dayısına saldırarak dövmeye başladı. Durumu gören Duman da av tüfeğini alarak aileye ateş etti. A.Ç.'nin 16 yaşındaki kardeşi Saim Ç.'nin öldüğü olayda, babası ile ağabeyi de ağır yaralandı.

ADLİ TIP AÇIKLADI

Tutuklanan Duman hakkında Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması önceki gün yapıldı. A.Ç., Süleyman Duman'ın kendisine zorla tecavüz ettiğini tekrarladı. Mahkeme Başkanı ise Adli Tıp Kurumu raporuna göre tecavüz yaşanmadığını ve olayla ilgili olarak savcının da takipsizlik kararı verdiğini açıklayarak, Genç kıza "Tecavüze uğramamışsın" dedi.

A.Ç. ısrarla "Tecavüz etti" dese de, ailesi neye uğradığını şaşırdı. Sanık Süleyman Duman ise savunmasında "A.Ç. benden sigara istemişti. Sonra şikâyetçi oldu. Evime zarar verilince 2 gün sonra dayım Yunus Ateş'le gelip onarmak istedim. 10 dakika sonra bir silah sesi duydum ve kendimi bahçedeki mağaraya attım. Küfür ve tehditlerle dayımı dövmeye başladılar. Dayımı kanlar içinde görünce mağaradaki tüfekle hedef gözetmeksizin ateş açıp bahçeden çıkmalarını istedim. Gitmediler. Eve girmeye çalışınca yeniden ateş açtım. Ancak bu kez silahın kontrolünü kaybettim. Beynim durmuş gibiydi. Sonra mağaranın arka kapısından kaçarak polise teslim oldum. Öldürme kastım yoktu. Olsaydı 3 mermim daha vardı onları da sıkardım" dedi.

Sabah 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.