Öne Çıkanlar rus tırları yangın bomba simon kjaer Şanlıurfa ceylanpınar intihar saldırısı

Tek suçu cama taş atmaktı! 13 yaşındaki çocuğu tabancayla vurdu

Edirne'de 4 arkadaş Yenimaret mahallesinde komşularının camına taş atıp kaçıyordu. O sırada çocuklar bir ev sahibiyle tartışmaya girdi. Aynı mahallede oturan 36 yaşındaki Mehmet Hisar tesadüf eseri çocuklarını gördü ve o da tartışmaya dahil oldu.

Hisat çocuklarla tartışırken sinirlerine hakim olamadı. Belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla 13 yaşındaki U.C'yi vurdu. Sonra da olay yerinden kaçtı.

U.C hemen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis yaptığı incelemeler sonucu olay yerinden kaçan adamın kimliğini tespit etti ve aramaya koyuldu.

Tokat doğumlu olan 36 yaşındaki Mehmet Hisar İstanbul Esenler'deki evinde saklanırken yakalandı. Adliyeye sevk edilen Hisar mahkeme tarafından tutuklanıp Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi. U.C'nin tedavisine ise devam ediliyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.