Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C rusya

Terör örgütü IŞİD ile İsrail'in bağlantısı belgelendi!
Müslümanların itibarına zarar vermek, İslam topraklarında terör estirmek için CIA ve MI6 tarafından 2006'da Irak'ta kurulduğu ispat edilen terör örgütü DAEŞ'e İsrail'in sahip çıktığını kanıtlayan belgelere ulaşıldı. Terör devleti İsrail, Golan bölgesi sınırındaki dikenli telleri keserek zırhlı araçlarla Suriye'ye geçip yaralı DAEŞ militanlarını İsrail'e taşıyor.




BATI MEDYASI İSRAİL'İN SAVUNMASINI KOMİK BULDU




Kızılhaç'ın teşekkür beklediklerini söyleyen işgal örgütü İsrail'in Tıbbi Hizmetler Komutanı Yarbay Itzik Malk, ‘operasyonla alıp, tedavi ettikleri DAEŞ militanlarının görüntülerini görmezlikten gelerek yaralı çocukları kurtardıklarını iddia etti. İsrail'in teröristleri tedavi etmesine yönelik savunmasını komik bulan batı medyası, “İsrail bunu niçin yapıyor” sorusuna cevap arıyor.

İSRAİL BUNU NEDEN YAPIYOR?



Yaralı DAEŞ militanlarını tedavi ettiğini kabul eden İsrail, bunu insani amaçlarla yaptığını iddia ederken, İngiltere'de yayınlanan Dailymail gazetesi, neden sadece DAEŞ'li teröristlerin tedavi edildiğini sordu. Suriyeli asker, sivil yahut diğer grupların yerine İsrail'in büyük bir risk alarak DAEŞ militanlarının hayatlarını neden kurtardığının sırrını ise çözüldü.

‘SURİYELİ'Yİ DEĞİL İSRAİLLİYİ KURTARIRIM'

“Burada yaptığımız şeyden gurur duyuyorum” diyen Tıbbi Hizmetler Komutanı Yarbay Itzik Malk, Daily Mail muhabirine büyük bir yük üstlendiklerini söylüyor. DAEŞ militanlarını kurtarıp tedavi ettiklerinin belgesi gösterilen Malk, umursamaz bir şekilde “Hastanemizde ki her Suriyeli, İsrailli birileri için eksik bir yatak demek. Eğer bir gün bir Suriyeliyle bir İsraillinin canını kurtarma arasında seçim yapmak zorunda kalırsam, bunu itiraf etmek zor ama ben İsrailliyi kurtarmayı tercih ederdim” dedi.

TEHLİKELİ VE KARMAŞIK BİR İLİŞKİ'



İsrail'in kurtarıp tedavi ettiği yaralıların DAEŞ militanları, Yahudi düşmanı selefi grupların üyeleri, el-Nusra ve el-Kaide gibi militanları olduğunu kaydeden Daily Mail, “Bu karmaşık ilişkinin tehlikeli olduğu konusunda hiç şüphe yok ve bu şeytanla anlaşma yapmak gibi bir şey” diyor. İki düşman arasındaki bu kurtarma işlemleri pek anlaşılır şey değil, diyen Siyonist sermayeli gazete, “Suriyeli yaralılar sınıra bırakılır, İsrail askerleri bunun bir tuzak olmadığını bilir ve gidip sınırdan yaralı düşmanlarını kurtarırlar, bu nasıl şeydir” diye soruyor.

2 BİN MİLİTANA 12,5 MİLYON DOLAR HARCANDI

Arap-İngiliz İttifakı konsey yöneticisi Chris Doyle ise İsrail'in bu işler için 8,7 milyon pound yani 12,5 milyon dolar harcadığını açıkladı. Terör örgütü DAEŞ militanlarının tedavileri ile sorumlu Rusya asıllı Siyonist Profesör Alexander Lerner ise yaptıklarını açıkça itiraf etti. Militanların tedavisini komşularına yardım olarak niteleyen Siyonist doktor; “Barış inşa etmeye ve onların hem kalplerini hem gönüllerini kazanmaya çalışıyoruz. Şu anda burada hayatları İsrail tarafından korunan 2.000 kişi var. Umuyoruz ki, gelecekte onlar İsrail'e karşı daha dost canlısı olacak ve bizimle savaşmak istemeyeceklerdir” dedi. Militanların yalan söylediğine inandığını söyleyen İssa Peres (36) adlı İsrailli sağlık çalışanı, onları tedavi ettiklerinden dolayı rahatsız olduğunu söyledi.

İSRAİL BUNU HAİTİ'DE NEPAL'DE YAPIYOR

İsrailliler yetkililerin bu yaptıklarının, Haiti'de ki Nepal'deki hayırseverlikten farklı bir şey olmadığını, hatta bazı Filistinlilerinde bir İsrail hastanesinde tedavi edildiğini söylüyor. Ancak İsrailli hükümet sözcüsü ise İsrail askerlerince çekilmiş video ve fotoğraflar ile Tıbbi Hizmetler Komutanı Yarbay Itzik Malk itiraflarına rağmen Suriye'den yaralı getirip tedavi ettikleri haberini iddialı ve absürt bularak reddetti.

Sözcü ardından da “İsrail insani yardımı destekleyen hem Ortadoğu'da hem de dünya genelinde önder ülkelerden biri” dedi ve ekledi. Bu yardımlar ilk değil. Yahudi Devleti yıkıma mazur kalanlara ve ailelerine sağlık yardımı yapmaya çalışır, dedi.

İSRAİL'İN TEDAVİ ETTİĞİ MİLİTANLARLA MÜLAKAT YAPILDI



MailOnline, İsrail'in Safed'de bulunan ve kimliklerinin gizli tutularak tedavi edildikleri merkezlerden biri olan Ziv Sağlık Merkezi'ndeki Suriyeli militanlarla görüşmeyi başardı. ‘Ahmet' takma adını veren DAEŞ militanı kasığından yaralandıktan soran Özel Siyonist Komando tarafından kurtarılıp tedavi altına alınan savaşçılardan biri. O militan şu ifadeleri kullandı: “Ben asla İsrail'e karşı savaşmayacağım. İsrail yaralı insanlara köpek Araplardan daha iyi bakıyor. Buraya gelmeden önce bunları söylemezdim. Fakat İsrail'e tedavi olmak için yaralı olarak gelen birçok insan benzer şeyleri söylüyor. Kendimi İsrail'de güvende hissediyorum. Fakat iyi olduğumda, geri dönüp tekrar savaşacağım.”

DAEŞLİ MİLİTAN: “İSRAİL DÜŞMANIMIZ DEĞİL”

 Rus yapımı ağır makinalı silah kullanırken yaralanan ve “Muhammed” takma adını kullanan 20 yaşındaki DAEŞ'li militan ise İsrail'e beni kabul ettiği için teşekkür ediyorum. “İsrail düşmanımız değil. Size yardım eden sizin düşmanınız değildir” dedi ve ekledi: “Tekrar Suriye'ye dönmek ve silahımı elime alarak savaşmak 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.