Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Terör sevicilere operasyon

Dün Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, "Oh olsun size" diye mesaj paylaşan HDP'li Berfin Kadem'in Otogar'da yakalandığı belirtildi.

Hain saldırı sonrası Twitter'dan paylaştığı alçak bir paylaşımda bulunan Kadem, gelen tepkiler üzerine hesabını kapatmıştı.

İstanbul Beşiktaş'taki bombalı saldırılar sonrası HDP'li Berfin Kadem alçak bir mesaj paylaşmıştı. Polisleri hedef alan hain saldırı sonrası adeta kutlama yapan Berfin Kadem isimli Twitter kullanıcısı, "Çevik kuvvete olmuş, oh olsun size"şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Sosyal medyadan gelen büyük tepkiler sonrası önce tweetini silen Kadem, daha sonra @berfnkdadem isimli hesabını kapatmıştı.

Kadem'in bugün Otogar'da kaçmaya çalışırken yakalandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Şimdi de sana oh olsun