Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

FETÖ terör örgütü lideri Gülen’in “Son arzum” başlıklı yeni bir konuşması yayımlandı.

TEHDİTLER SAVURDU
Konuşmasında yine Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tehditler savuran teröristbaşı Gülen’in “Bir tek arzum var: Bunu bana ve bu Hizmet’e yapanlar, idam sehpasına götürdükleri zaman bir tek arzum var. Bu zâlimleri getirin; ölmeden evvel, bunların yüzüne tükürmek geliyor içimden” sözleri dikkat çekti.

MEHMET GÖRMEZ'İN AÇIKLAMALARI GÜLEN'İ ÇILDIRTTI

FETÖ lideri Fetullah Gülen son konuşmasında Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i hedef aldı. Görmez'in 'FETÖ'nün dini bir yapı olarak nitelenemeyeceği ve açık bir din istismarı hareketi olduğu' şeklindeki açıklamalarına oldukça kızan terörist başı, Görmez'e karşı skandal sözler sarfetti.

FETÖ lideri Gülen, Görmez'i 'kendini bilmez biri' ve 'diplomalı cahil olarak'nitelendirdi. Kendilerine 'fırâk-ı dâlle' denildiğini söyleyen Gülen tehditler savurmayı da ihmal etmedi. Fırâk-ı dâlle 'hak yoldan ayrılmış grup'anlamına geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cabir aydoğdu. 7 yıl önce

Getıirin şu puşta tecavüz edecem. İnsanlık adına getirin. Pilavdan dönen kaşık kırılsın anasını satim.

Avatar
MİLES NAHRUT 7 yıl önce

ONUN BUNUN ÇOCUĞU, 241 KİŞİYİ KİM ÖL DÜR DÜ İBNE..

Avatar
soner 7 yıl önce

Dünyada en büyük orspu çcoogu sensin mk evladı sktr orspu çcogu

Avatar
zeki gece kor 7 yıl önce

ha siktir ibne o zaman abd de ne isin vardi ha zenci karilarla himmet paralarini yemeye mi gittin