Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Teröristler anaokul bahçesine bomba bıraktı

Şırnak merkezde bulunan bir anaokulu bahçesine teröristler tarafından patlayıcı yerleştirildi.

Anaokul bahçesine bomba bıraktılar

Anaokulu öğrencilerinin eğitim gördüğü sırada bahçeye yerleştirilen patlayıcı okul idaresi tarafından fark edilerek polise haber verildi. Bölgeye gelen polis ekiplerine teröristler tarafından ateş açılınca, minik çocuklar okuldan tahliye edildikten sonra operasyon başlatıldı.

Minikler ders başındayken...

Bölgeye gelen polis ekipleri ile okul idarecileri patlayıcıya müdahale etmeye çalışırken çevre binalara konuşlandırılan PKK'lı keskin nişancılar tarafından ateş açıldı. Okulda çocukların bulunmasından dolayı müdahalede zorluk yaşayan güvenlik kuvvetleri, minik çocukları tahliye ettikten sonra teröristlere yönelik operasyon başlattı. Uzun bir süre çocuklar zarar gelmemesi için teröristlere müdahale etmeyen güvenlik kuvvetleri, minik öğrencileri sorunsuz bir şekilde okuldan uzaklaştırdıktan sonra bahçedeki patlayıcıyı etkisiz hale getirirken, teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.