Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

Teröristler camideki çocukları vurdu
Süpürme harekatında büyük darbe alan teröristler can havliyle saldırmaya başladı. Bölgeden kaçmak isteyen vatandaşlara ateş açan teröristler camileri hedef almaya başladı. Geçen hafta Silopi'de 3 kişiyi camide infaz eden teröristler, dün Şeyh Seyda Camii'ne roket attı. Bahçeye düşen rokette 1 çocuk hayatını kaybederken 2'si ağır yaralandı.

1 ÇOCUK ÖLDÜ, 2 ÇOCUK YARALI

Şırnak'ın sokağa çıkma yasağı uygulanan Cizre İlçesi'nde PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlar devam ederken, Kale Mahallesi'nde çatışmalar sırasında Şeyh Şeyda Camisi bahçesinde yaralanan 3 çocuktan 1'i yaşamını yitirdi, 2 çocuğun tedavisi sürüyor. Cudi ve Sur mahallerinde çatışmalar devam ederken dün saat 14.30 sıralarında, bu bölgeye yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta olan ve hendeklerin bulunmadığı Kale Mahallesi'ndeki Şeyh Seyda Camisi bahçesi isabet aldı. Bu sırada cami bahçesinde oynayan 3 çocuk şarapnel parçalarının isabet etmesiyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 11 yaşındaki Hayrettin Şınık hayatını kaybetti.

İLÇEDEN KAÇIŞLAR SÜRÜYOR

Vatandaşların ilçeden kaçışı da sürüyor. Beyaz bezleri bayrak gibi açıp, yanlarına alabildikleri eşyalarla evlerinden çıkan vatandaşlar, güvenlik güçlerinin korumasında bulabildikleri araçlarla ilçeyi terk ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.