Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Terzi’nin ailesi şehit Ömer'e tazminat davası açtı

BU DAVAYI TÜM TÜRKİYE DUYSUN

15 Temmuz darbe girişimini canıyla engelleyen Şehit Ömer Halisdemir’e tazminat davası açıldı. Şehidin acılı babası Hasan Hüseyin Halisdemir, "Bu davayı Tüm Türkiye duysun" açıklamasını yaptı.

90 BİN TL'LİK TAZMİNAT DAVASI!

Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in Babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Darbeci General Semih Terzi’nin ailesinin kendilerine 90 bin TL’lik tazminat davası açtığını belirtti.

"TAZMİNATI TSK'YA HİBE EDECEĞİZ"

Baba Halisdemir, "90 bin lira Ömer Halisdemir’in öldürdüğü kişinin ailesi dava açmış. Ben evde televizyonda izledim. Türk milleti bunu duysun. Ben barolar birliği başkanımla telefonla görüştüm biz de dava açıyoruz. Alınan tazminatı da Türk Silahlı kuvvetlerine hibe ediyoruz’’ açıklamasını yaptı

30 AVUKATLA ÜSTLENECEĞİZ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in Babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile telefonla görüştüğünü belirtti.

‘’Hasan Hüseyin amca ile telefonda görüştük. Ömer Halisdemir’e dava açıldığını söyledi. Biz de barolar birliği bünyesinde oluşturulan ‘Memedim’ Projesi kapsamında 30’un üzerinde avukatla davayı üstleneceğiz. Çünkü Ömer Halisdemir hukuka uygun bir emri yerine getirdi. Ömer’i vuranlar adam öldürme suçu işlediler. Henüz davayla ilgili tebligat gelmedi. Davayı açanlara biz de tazminat davası açacağız davadan kazandığımız tazminatı ise Hasan Hüseyin Amca’nın isteği üzerine şehit ailelerine vereceğiz’’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mesut 7 yıl önce

İlk defa metin feyzioğlu hayırlı bir iş yapacak

Avatar
Atilla 7 yıl önce

Dava dilekçesini kabul edende avukatlık yapanda vatana ihanetten tutuklanip idam edilsi

Avatar
kirli is var 7 yıl önce

ustcakil bu davayi planlayip yine ust akil avukat ayarlamis olmasin yazik bu ulkede ulkesini sevenler askri ucrete talim eder ulkesini satanlar devletin tum kiyak maas ve imkanlarindan faydalanirlar neden devlet devletin icinde devlet olusturmadi ast olan devlette devamliliktir adalettir İstanbulun fethini anltirlar fetihten sonra askerlere ganimetten dusendenden kimse bahsettmez kamuda tasaron karadenizde maden istimlak yok adalet nerde

Avatar
Ilyas 7 yıl önce

Davanın tarih ve yerini duyurun lütfen

Avatar
mert 7 yıl önce

sahi neye istinaden, dava açmışlar...?? ve bu davayı hangi PARALEL AVUKAT KABUL ETMİŞ.....?? bu kalleşte araştırılsın..

Avatar
salih 7 yıl önce

feyzioğluna güven olmaz...bir kalleşlik yapabilir.....DAVADA İPE UN SEREBİLİR...bundan kimseye hayır gelmez.....ateislerden vatana fayda gelmez..