Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei KPSS

Teslim olan PKK'lıdan itiraf: Kürt davası değil
Yüksekova’da teslim olan teröristler, bölücü terör örgütü PKK tarafından kandırıldıklarını belirterek, bölge halkına yaşattıklarından dolayı pişman olduklarını söyledi.

Operasyonlar devam ederken teslim olan teröristlerden biri, güvenlik güçlerine ifade verdi. Terörist halkın kendilerinden kaçtığını, bu yüzden yaşadıkları evleri terk ettiklerini söyledi.

KÜRT HALKINA BÜYÜK ZARAR VERDİK ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜK

Teslim olan terörist şunları söyledi;

“Kürt halkına ve bölge halkına fazla zarar verdik. Milletin göç etmesine sebep olduk, milletin evini talan ettik. Bize vaat ettikleri hiçbir şeyi yapmadılar. Pişmanım ben de devletin adaletine sığındım. 15, 16, 17 yaşındaki genç çocuklar vardı hepsi telef oldu. En kısa zamanda gelip devlete sığınsınlar, bunun başka bir çaresi yok. Gittikleri yol, iyi yol değil, Kürt davası değil bu. Ama bunlar kin kusuyorlar, gencecik çocukları ölüme sürüklüyorlar. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
inanmayın 8 yıl önce

inanmayın bunlara sıkın kafasına kandırıyorlar.serbest bırak tekrar gider eline silah alırlar..

Avatar
murat 8 yıl önce

Kürtlerin davası ne öğrenebilirmiyiz