Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

TRANSFORMERS OYUNCAKLARI

TRANSFORMERS OYUNCAKLARI

Transformers oyuncakları erkek çocukları tarafından severek oynanan oyuncaklardır. Transformers 1980'li yıllarda yayınlanmış Amerika ve Japonya ortak yapımı bir çizgi filmdir. Bu çizgi filmin ana karakterleri robotlardır ve robotlar iki gruba ayrılmış bir şekilde birbirleriyle mücadele ederler. İyi robotlar Autobot'lar, kötü robotlar ise Decepticon'lardır. İyi olan Autobot'ların liderinin adı Optimus Prime'dır. Optimus Prime istediği zaman mavi renkte bir tıra dönüşebilir. Kötü olan Decepticon'ların liderinin adı ise Megatron'dur. Megatron dilediği zaman birçok savaş aracına dönüşebilir.
Transformers filmindeki bütün robotlar genel olarak 5-6 metre boyundadır ve farklı farklı araçlara, arabalara ve uçaklara dönüşebilir. Diğer önemli robotlardan biri Bumblebee’dir. Heyecanlı ve yerinde duramayan sarı renkli genç bir Autobot olan Bumblebee, su altında gidebilen bir özelliğe sahiptir. Sarı-siyah renkte bir Hatchback'e dönüşür. Transformers oyuncaklarıyla çocuğunuz robotlar dünyasının heyecanlı serüvenlerini evinize taşıyacak!

1
Transformers Optimus Prime Kostümü Erkek çocukların severek izlediği güçlü ve devasa robotların Transformers kostüm modelleri Karakter Dükkanı'nda sizlerle. En sevilen kahraman robot Optimus Prime'ın kostümüne oğlunuz bayılacak! Optimus Prime kostümü ile çocuğunuz güçlü bir süper robot olacak ve gücü içinde hissedecek. Tulum şeklinde giyilen Optimus Prime kostümü ile çocuklar Transformers maceralarını yeniden yaşayabilir, istedikleri oyunu oynayıp filmdeki süper robotlar gibi hareket edebilir. Optimus Prime kostümü giyen çocuklar dünyayı korumak için daha çok çaba sarf edecek! Orijinal ve lisanslı Optimus Prime kostümü 2-12 yaş arası tüm erkek çocuklarına uygundur. Karakterdukkani.com’da yalnızca Optimus Prime kostümü değil, istediğiniz Transformers kostümünü sipariş edebilirsiniz.



2. 
Optimus Prime Elektronik Maske Çocukların en sevdiği Transformers robot Optimus Prime elektronik maske ile evlerinize geliyor. Dünyanın en güçlü robotu Optimus Prime gibi hem iyilik sever hem de güçlü kuvvetli olmak isteyen çocuklar Optimus Prime elektronik maskeyi severek takacak. Üstelik bu maske Optimus Prime gibi ses çıkarıyor. Optimus Prime kostümüyle birlikte kullanıldığında çocuğunuz gerçekten Optimus Prime gibi hissedecek ve oynadığı oyunlar daha gerçekçi ve eğlenceli olacak. Optimus Prime elektronik maskeyi takan çocuklar Transformers oyunu oynadıklarında hayal gücü ile robotların dünyasına giriş yapabilir ve bu güçlü robotların serüvenlerine onlar da ortak olabilir. Orijinal ve lisanslı ürün olan bu harika elektronik maskeyi çocuğunuzun başına takmak da çıkarmak da çok kolay. Yalnızca Optimus Prime maske değil, istediğiniz Transformers maskelerini Karakterdukkani.com’da sipariş edebilirsiniz.

3. Transformers Robots In Disguise Bumblebee- Robota Dönüşen Oyuncak Araba İyisiyle kötüsüyle en sevilen robotların yer aldığı Transformers serisinin iyi kalpli Autobot'lardan Bumblebee oyuncak figür Karakter Dükkanı aracılığıyla evlerinize geliyor. 21 cm boyundaki Bumblebee figürü ister koleksiyonunuza ekleyin isterseniz çocuğunuza hediye ederek onun da kendi Transformers macerasını yaşamasına ortak olun. Transformers Robots in Disguise serisinin Bumblebee figürü 3 adımda sarı arabaya (Hatchback) dönüşmektedir. Orijinal ve lisanslı ürün olan Bumblebee figür oyuncak ile çocuklar kendi Transformers koleksiyonlarını oluşturabilir, dilerlerse diğer Transformers figür oyuncaklarıyla birlikte oyun oynayıp Transformers macerasını yeniden yaşayabilir. Yalnızca Bumblebee figür değil, diğer tüm Transformers oyuncak figür çeşitlerini Karakterdukkani.com’da sipariş edebilirsiniz.



4. 
Transformers Generations Leader Figür- Combiner Wars Megatron Transformers serisinin en güçlü robotlarından biri olan Decepticon'ların lideri Megatron oyuncak figür Karakter Dükkanı aracılığıyla sizlerle buluşuyor. Orijinal ve Hasbro lisanslı ürün olan Megatron dev figür tıpkı Transformers serisindeki gibi robota ve tanka dönüşebiliyor. Tanka dönüştüğünde füze fırlatma özelliğine sahip bu donanımlı figür oyuncak ister koleksiyonunuzun en değerli parçalarından biri olsun isterseniz çocuğunuz Megatron'un maceralarını kendi oyunlarında yeniden yaşasın. Megatron figür oyuncak ile oynayan çocuklar Transformers filmlerini ve çizgi filmlerini yeniden hayata döndürebilir, arkadaşlarıyla Transformers oyunları oynayabilirler. Megatron figürünün yanı sıra diğer tüm Transformers figür oyuncaklar Karakterdukkani.com adresinde sizi bekliyor!


5. 
Transformers Paten – 4 Tekerlekli Yaklaşan sıcacık ilkbahar ve yaz günleri için harika bir Transformers oyuncağı! 4 tekerlekli Transformers paten ile çocuklar istedikleri gibi gezip eğlenebilecekler. Küçük çocukların ebeveynleri gözetiminde, genç erkeklerin tek başlarına kullanabilecekleri Transformers paten ile çocuklar Transformers robotları gibi hızlı hareket edebilecekler. Tekerlekli paten kaymanın insan vücuduna birçok faydası olduğu bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış bir gerçektir. Paten kaymak, denge ve fizik kondisyonu gerektiren bir aktivite olduğundan çocukların hareket ederken denge sağlama yeteneğini geliştirir. Kemiklerin ve kasların güçlenmesini sağlar. Ayrıca tekerlekli paten kaymak, eğlenmek ve güzel vakit geçirmek için harika bir yoldur. Çocukların parkta, bahçede arkadaşlarıyla ya da tek başlarına paten kaymaları mutlu bir çocukluk geçirip metropol hayatının çocukları bile olumsuz yönde etkilediği günümüzde stresten arınmalarını sağlayacaktır. Transformers serisini severek izleyen ve Transformers oyuncaklarıyla oynamayı seven çocuklar orijinal ve lisanslı ürün 4 tekerlekli Transformers patene bayılacak!


6. 
Optimus Prime Kılıç Kalkan Set Transformers serisinin en güçlü robotu ve Autobot’ların lideri Optimus Prime’ın en güçlü silahlarından biri olan savaş kılıcı, Optimus Prime kılıç kalkan set ile artık çocukların elinde! Orijinal ve lisanslı ürün olan bu muhteşem kılıç kalkan set ile çocuklar Optimus Prime gibi güçlü ve yenilmez olacaklar. İstedikleri Transformers oyununu oynayıp istedikleri senaryoları üretilebilen çocuklar bu kılıç kalkan setiyle çok eğlenecek. Optimus Prime kılıç kalkan setinin yanı sıra, çeşit çeşit birçok Transformers oyuncakları Karakterdukkani.com adresinde.

 
Çeşit çeşit Transformers oyuncakları, Transformers figürleri ve daha nicesi Karakter Dükkanı’nda sizinle buluşuyor. Çocukların sağlığını düşünerek yalnızca orijinal, lisanslı ve denetlenmiş firmaların garantili ürünlerini satıyoruz çünkü tüm çocuklar bizim geleceğimiz. Lütfen siz de ucuz Çin malı ürünlerine itibar etmeyiniz, unutmayınız ki en ucuz çözüm her zaman en pahalı çözümdür. Artık istediğiniz Transformers ürünü için mağaza mağaza dolaşmanıza gerek yok, hepsi Karakterdukkani.com adresinde, yalnızca bir tık uzağınızda; üstelik kapıda ödeme, kredi kartına taksit ve telefonla sipariş imkânı ile. Keyifli alışverişler dileriz.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat tank 6 yıl önce

Robot yapmak istiyorum