Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

TSK açıkladı: 314 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri terör operasyonları hakkında açıklama yaptı, Açıklamaya göre, Yüksekova 1. Hudut Taburu üs bölgelerinden birine, Şemdinli nüfusuna kayıtlı 1 terörist teslim oldu. 2014 yılı 8. ayında bölücü terör örgütüne katılan terörist, Şemdinli Derecik’ten gelerek örgütten kaçtığını beyan ederek güvenlik güçlerine teslim oldu. 

Hakkari Yüksekova Kelyani Tepe bölgesinde Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla yapılan hava taarruzu neticesinde bölgedeki 2 silah mevzii, 1 barınak ve yaşam alanı olarak kullanılan 2 mağara imha edildi ve ilk tespitlere göre 3 bölücü terör örgütü mensubu terörist, aynı bölgede Bayraktar İHA ile 1 terörist etkisiz hale getirildi. 

ÇATIŞMA YAŞANDI

2. Komando Tugay Komutanlığı unsurlarınca Yüksekova buzul dağları Kelyani Tepe bölgesinde teröristlerle saat 06.30'da çıkan çatışmada 2 terörist daha öldürüldü.

TOPLAM 314 TERÖRİST

Yüksekova’da şu ana kadar 41 PKK mensubu terörist öldürülürken Hakkari genelinde toplam 314 terörist öldürülmüş oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.