Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

TSK'dan Fırat Kalkanı Harekatı açıklaması
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında TSK, El Bab'da DEAŞ hedeflerini bombalamaya hız kesmeden devam ediyor.

104 HEDEF BOMBALANDI

TSK'dan yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda 104 DAEŞ hedefinin imha edildiği ve 6 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) yapılan bilgilendirmeye göre, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 134. gününde, muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Gruplarınca, havadan ve karadan sağlanan yoğun ateş desteği ile El Bab'ın ele geçirilmesine yönelik planlı harekatın icrasına devam edildi.

Hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 104 DAEŞ terör örgütü hedefi, ateş destek vasıtaları ile (Fırtına, ÇNRA, havan, tank) yapılan atışlar sonucunda baskı altına alınarak kullanılamaz hale getirildi.

6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Gün içinde çatışmalar ve topçu atışları sonucu 6 terör örgütü DAEŞ mensubu da etkisiz hale getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.