Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

TSK Swap testi yaptı: Onlar sivil değil PKK'lı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde teslim olan PKK'lı teröristlerin, 'sivil' olduklarına dair ortaya atılan iddialara ilişkin bölgedeki güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada; şu ana kadar kimlik tespiti tamamlanan 67 PKK'lı teröristlerden 15'inin Nusaybin nüfusuna kayıtlı olduğu, vücutlarında oluşan izlerden hepsinin uzun süre silah taşıdığını gösterir izler olduğu ve yapılan Swap testlerinde saç, el ve yanaklarında patlayıcı artıklarına rastlanıldığı belirtildi.

15'İ NUSAYBİN NÜFUSUNA KAYITLI
Nusaybin'de güvenlik güçlerine teslim olan PKK'lı teröristlerin 'sivil' olduklarına dair ortaya atılan iddialara ilişkin bölgedeki güvenlik kaynakları; teslim olan 75 PKK'lı teröristten 67'nin kimlik tespitinin tamamlandığı ve bunlardan sadece 15'inin Nusaybin nüfusuna kayıtlı olduğunu vurguladı.

SWAP TESTİYLE YALANLARI ORTAYA ÇIKTI


Bölgedeki güvenlik kaynakları, 1-2 PKK'lı terörist hariç diğer hepsinin aynı yaş gruplarında olması ve kız sayısının homojen olmaması, vücutlarında yapılan muayenelerde; vücutlarında oluşan izlerden hepsinin uzun süre silah taşıdığını gösterir izler olması, yapılan Swap testlerinde saç, el ve yanaklarında patlayıcı artıklarına rastlanılmasının 'sivil' olmadıklarını açıkça ortaya koyduğu ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Bu orusbunun toğumları na söyleyin o ağızlarını S..... ederim