Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Tunceli'de şehit! Hükümet paraleli suçladı

 

Bayram’da şehit haberleri gelmeye devam ediyor. Tunceli kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmalar çıktı. Çıkan çatışmada Jandarma Özel Harekat (JÖH) Komutanı Binbaşı yaralandı. Bölgeye gelen ekipler  yaralı binbaşıyı helikopterle hastaneye taşıdı.

Yaralı asker Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Binbaşı’nın kimliği açıklandı. Şehidin adı Yavuz Sonat Güzel. Nüfusu ise Balıkesir’e kayıtlı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ise Tunceli'deki saldırının ardından paralel yapılanmayı suçladı. Paralel yapılanmanın terör örgütüyle yoldaş haline geldiğini söyleyerek saldırıyı "paralel çetenin" emriyle gerçekleştiğini ima etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.