Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Tüneli su bastı, sürücüler canlarını zor kurtardı! Gaziantep'te sağanak yağış hayatı felç etti! Flaş son dakika gelişmesi

Gaziantep’te, sağanak yağmurun ardından su basan tünelde otomobillerinin arızalanması ile 2 kişi mahsur kaldı. Kısa sürede suların yükselmesi ile otomobilin tavanına çıkarak yardım isteyen 2 kişi, tünele gelen itfaiye ekipleri tarafından omuzda taşınarak kurtarıldı.







Gaziantep’te akşam saatlerinde etkili olan ve 20 dakika süren şiddetli yağış, su baskınlarına neden oldu. Kent merkezi ile Karşıyaka semtini birbirine bağlayan Mücahitler Mahallesi’ndeki tünelden geçmeye çalışan İmam Hüseyin Kahya yönetimindeki 27 PN 138 plakalı otomobil arızalandı. İlerleyemeyen otomobilinde ismi öğrenilemeyen arkadaşı ile bekleyen Kahya, bir süre sonra suların yükselmesiyle otomobilin üzerine çıkarak cep telefonundan itfaiye ekiplerini aradı. İhbarın ardından su yüksekliğinin bir metreyi bulduğu tünel araç ulaşımına kapatıldı. Onlarca kişinin meraklı gözlerle izlediği otomobil üzerinde bekleyen 2 kişi, bir süre sonra suya giren bir itfaiye eri tarafından peş peşe omuzda taşınarak tünel dışına getirildi.











Karşılaştığı durum karşısında şoke olan İmam Hüseyin Kahya ve arkadaşı, bir süre sonra suyun çekilmesiyle çalışmayan otomobili vatandaşların yardımıyla tünel dışına iterek çıkardı. Eve gittiği sırada tünelde bir anda suların yükseldiğini ve aracının hareket etmediğini söyleyen İmam Hüseyin Kahya, “Otomobil durdu. Bir süre bekledik ama sular yükselince korkup, otomobilin üzerine çıktık. Sonra itfaiyeyi aradık, onlar gelip bizi kurtardı” dedi. Öte yandan kentte sağanak yağışın ardından bazı noktalarda su baskınları yaşandığı bildirildi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.