Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Tüneli test eden sürücü: CHP bunun ışığını yakamaz
İzmir-İstanbul arasını 3,5 saate indirecek olan otoyol projesi kapsamında dün açılışı yapılan 40 kilometrelik Altınova Gemlik Otobanı vatandaştan tam not aldı. Vatandaşlar Türkiye’nin en büyük tünellerinden olan ve 2 yıl gibi rekor bir sürede yapılan yaklaşık 8 kilometrelik Orhangazi Tüneli’nden geçerken ilginç yorumlar da yapıyor. Tüneli test eden bir sürücü sosyal medyada paylaştığı görüntüde, "CHP bu tünelin ışıklarını bile yakamaz"yorumunda bulundu.

"BU TÜNELDEN HEYECANLA GEÇİYORUZ"



Sosyal medyadaki yorumlarda, "Ya bir yol bulacaksın, ya bir yol açacaksın ya da yoldan çekileceksin" ifadelerine yer verildi. Kadir Gülcan ise "Burada bütün hizmet tamamlanmış, bitmiş. Yapanlardan, Allah bin kere razı olsun. Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun. 13 yıl önce bunlar söylendiğinde insanlar, ’hayallerden bahsediyorsunuz, burası Avrupa ülkesi değil, Japonya mı burası’ derdi. Ama görüyorsunuz ki artık memleketimizde böyle şeyler var. Bunları yapmak her babayiğidin harcı değil. CHP bu tünelin lambalarını dahi yakamaz. Yaptıkları hiçbir şey yok. Söylediklerimizin bir anlamı var. Biz yaşayarak geldik bu günlere. Bu tünelden heyecanla geçiyoruz, bu heyecanı yaşıyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.