Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir haber botu Sea Pearl Ataköy 16 nisan

Türk hackerlar inlerine girdi ve ortaya çıkardı: 'Gülen kalp krizi geçirdi

Geçtimiz günlerde röportaj gerçekleştirdiğimiz Turkz Hacker Grubu, bomba bir siber operasyona daha imza attı. Turkz Hacker Grubu'nun Sipahiler Ekibi Fetullahçı Terör Örgütü'nün ini 'Fetullah Gülen Sevdalıları' isimli siteye girerek bilgi, belge ve yazışmaları ele geçirdiklerini duyurdu. 

Türk hackerlar sözkonusu  siteden bilgi olarak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kalp krizi geçirdiği bilgisine ulaştığını da belirtti ve FETÖ'cülerin yalanladığı kalp krizi iddiasının doğru olduğunu da ortaya çıkardı. Ele geçirdiği bilgileri yayınlamayan Turkz Hacker Grubu, bilgileri ilgili birimlere ileteceğini bildirdi.

Türk hacker grubu son olarak siteye "15 Temmuz Şehitleri anısına... Kademe kademe tüm sistemlerinize, size destek veren her yapıya gerekeni gerektiği şekilde yapacağız. Tüm inlerinize gireceğiz! Nefes aldığınız her andayız. Bizler her daim buradayız!" ifadelerini bıraktı.

Turkz Hacker Grubu siteye Türk repçi Geeflow'un yaptığı fonda Diriliş müzikli 15 Temmuz şarkısını koydu. İşte Türk hackerların bıraktığı o görsel: 



Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ölüm bekleyen 7 yıl önce

fetocuk ne yapıyonla öyle uzanmışsın çaktırmadanda poz vermişsin sinsi seni