Öne Çıkanlar barbaros şansaş erdoğan Tuğrul türkeş dağlıca yangın

Türkiye Rusya'dan özür dileyecek mi? İşte Erdoğan'dan özür açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye sınırında düşürülen SU-24 tipi Rus savaş uçağı dolayısıyla Rusya'dan özür dilenmeyeceğini açıkladı. Erdoğan "Sınırlarımızı ihlal edenler özür dilemeli" dedi. Erdoğan'ın sözleri "Türkiye hala özür dilemedi" diyen Putin'e en net cevap oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN International'a konuştu. Erdoğan, özür bekleyen Rusya'ya cevap verdi. Cumhurbaşkanı "Özür dilemeyeceğiz. Hava sahamızı ihlal edenler özür dilemeli" dedi.

"Pilotlarımız görevlerini yerine getirdi"
Ankara'da CNN'den Becky Anderson'a konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pilotlarımız ve silahlı kuvvetlerimiz sadece, angajman kurallarının ihlal edilmesine karşılık verilmesinden ibaret olan görevlerini yerine getirdi. Olayın özünün bu olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Putun bugün yaptığı açıklamada Türkiye'den özür ve izahat beklediğini söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Putin'in IŞİD'in petrolünü satın oluyorlar ve Türkiye islamlaşıyor iddialarına tek tek cevap vermişti. Erdoğan "Türkiye'nin yüzde 99'u Müslüman. Kimse iftira atamaz, yazıklar olsun" diye konuşmuştu. Erdoğan'ın son açıklaması "Türkiye hala özür dilemedi" diyen Putin'e en net cevap oldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.