Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Türkmen Nine gözyaşlarıyla Erdoğan'a seslendi: 'Söyleyin Türkiye'nin Beyi'ne...'
Suriye'de gayri meşru bir güç durumunda olan Esad, Rusya ve İran'ın desteğiyle Bayırbucak Türkmenlerine saldırırken, bu saldırıdan en büyük zararı Türkmen köyleri görüyor.

IŞİD bahanesiyle vurulan köylerdeki Türkmenler Rusya ve Esad ittifakıyla Türkmenlerin bölgeden çıkarılmak istendiğini söylüyor. Köylere yapılan vahşi saldırılar nedeniyle en büyük korkuyu yaşayanlar ise çocuklar ve yaşlılar oluyor.

TÜRKMEN NİNE YAŞADIKLARINI GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Bölgede bu zulmü yaşayan Bayırbucak Türkmeni yaşlı bir kadın ise yaşadıklarını ağıt halinde dile getirdi. Ağıt yakarken gözyaşlarını tutamayan yaşlı Türkmen nine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan "Türkiye Beyi" diye bahsederek yardım istedi.

KÖRPE KUZULAR MEYDANDA KALDI

Türkmen nine, "Söyleyin de Türkiye'nin Beyi'ne bize yardımlarını yollasın. Silah salsın, kuvvet salsın, milletimizi kurtarsın. Canlar gidiyor, körpe kuzular meydanda kaldı" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.