Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd asker

Twitter'ı karıştıran kullanıcı FETÖ'den tutuklandı


"JeansBiri" adlı Twitter hesabının sahibi A.K.A. "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca, "JeansBiri" adlı Twitter hesabından "Aksilahlanma" etiketiyle paylaşımlarda bulunan Aydoğdu'nun sorgusu tamamlandı.

İstanbul Nöbetçi 11. Sulh Ceza Hakimliği, A.K.A.'nın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

CUMHURİYET GAZETESİ SORUŞTURMASI İLE BİRLEŞTİRİLDİ

Şüpheli A.K.A. hakkındaki dosya, Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK ve FETÖ/PDY'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma ile birleştirilmişti.

Birleştirmeye "Cumhuriyet gazetesinin 22 Ekim tarihli nüshasında manşetten 'Ak Silahlanma Provokasyonu' başlıklı haberin yayımlanması, bu haberin kaynak olarak 'JeansBiri' adlı Twitter kullanıcısına dayandırılması, bu haberden önce 'Aksilahlanma' şeklinde paylaşım açan şüphelinin 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 27 Ekim'de gözaltına alınması" gerekçe gösterilmişti.

BİRÇOK ÜNLÜ İSMİN HESABINI ONAYLATTIRDI

Öte yandan A.K.A. Twitter kullanan birçok ünlü ismin hesabı için 'mavi tık' olarak da bilinen onaylatma işlemine aracı olmuştu. Bu isimlerin, yine aynı site üzerinden A.K.A.'ya teşekkür ettiği ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.