Öne Çıkanlar türkiye suriye putin teknik direktör erdoğan

Zürih Üniversitesi yerleşkesinde bir vakfın düzenlediği panelde konuşan Dündar'a soru sormak isteyen Mehmet Çek adlı Türk vatandaşına, İsviçreli moderatör izin vermedi.

Duruma tepki gösteren Çek, "Sayın Dündar, bu topluluğu kandırabilirsiniz ama Türkiye halkı sizi tanıyor, Türkiye halkı sizi biliyor, nasıl bir alçak, nasıl bir vatan haini olduğunu biliyor." dedi.

FİZİKİ SALDIRIYA UĞRADI

Sözlerini tamamlayamadan bir grup tarafından fiziki saldırıya uğrayan Çek, salonda yaşanan arbedenin ardından bazı Türk vatandaşlarının araya girmesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı.

"PANELDE SORU SORMAM ENGELLENDİ"

Çek, saldırı sonrası yaptığı açıklamada, "Panelde basın özgürlüğü konuşuldu ama soru sormam engellendi. Sonrasında, salonda bulunan terör örgütleri PKK ve FETÖ taraftarlarınca saldırıya uğradım. Avrupa'da Türkiye aleyhinde konuşmak serbest ama lehine konuşmak yasak. Böyle özgürlük olmaz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, paneli sessizce takip eden bazı Türk vatandaşlarının saldırı sonrası Dündar'ın yanına giderek, "Siz vatan hainisiniz." dediği görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.