Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Uğur Dündar: Vatan haini sözlerimin arkasındayım
Geçtiğimiz hafta ''7 Haziran'dan bu yana bu kadar şehit vermemize sebep olanlar gerçek vatan hainleridir. O bölgede yüzlerce masum Kürt yurttaşımızın hayatını kaybetmesine neden olanlar asıl vatan hainleridir" sözleriyle teröristleri masum göstermeye çalışan Dündar yeni bir skandala daha imza attı.

BİLEREK TERÖRİSTLERİ SAVUNMUŞ
Yapılan haberlere tepki gösteren Uğur Dündar kendisinin hain olarak gösterilmeye çalışıldığına dikkat çekerken "Ben yarım asırlık gazeteciyim. Binlerce haber yaptım. Bugün de olsa aynısını yaparım ve yaptığım haberlerin altına imzamı atarım. Ben neyi yazdığımı ağzımdan çıkan her sözcüğü bilerek telaffuz eden bir yayıncıyım" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Maviakarsu 8 yıl önce

Sen git boceklere uğraş dundar
Vatan ile ilgili isler seni aşar
Yayıncısı n ama bakar körlerinden
Hadi ordan
Adami deli ediyosunuz ..bizde vatan evladiyiz..
Yayinci beyfendi

Avatar
Bico 8 yıl önce

Yıllarca medya da uyuttunuz milleti ucuz kahramansın sen

Avatar
Hayri 8 yıl önce

Millete dost görünüp,sempatik görünüp,bir takım iyi niyet programları yapıp,arkasından milletin kanını emen,dış güçlere hajanlık yaparak köşeleri dönen pis bir asalak gibi ülkenin içine işlemişler.Sıra sizede gelecek...

Avatar
yalnızkral 8 yıl önce

Sizlerden gazeteci yazar değil soytarı olur ancak

Avatar
yalnızkral 8 yıl önce

Sizlerden gazeteci yazar değil soytarı olur ancak

Avatar
sen git gezin 8 yıl önce

sen git fırın denetle böcek var mı diye

Avatar
bence 8 yıl önce

diyorumki bu tarz duşuñcede olup ülkeyi rahatsiz eden ve her firsatta basarıyi karalamaya calışan pkk ve onların silahsiz savunucularinin yavas yavas sonları geliyor.bu milletin karariyla oluyor hepiniz yok olmaya mahkumsunuz bunu sakin unutmayin.

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Bunlar ın yaşaması türkiyenin ilerlememesi