Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir afrika athena kimyasal silah

Ülkü Ocakları Genel Başkanı evlendi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kadriye Biber ile evlendi. Çiftin nikah töreni, Ankara Ato Congresium'daki Gordion Oditoryum Salonu'nda düzenlendi. Nikah öncesinde, törene katılan sanatçılar katılanlara kısa bir müzik dinletisi sundu. Daha sonra Enbiya Suresi'nden kısa bir bölüm okundu. Nikah töreni öncesinde meddah Yusuf Duru da evlilik üzerine kısa bir gösteri yaptı.

Nikaha MHP Başkanlık divanı üyeleri, milletvekilleri, il başkanları, ülkü ocakları il ve ilçe başkanları, belediye başkanları katıldı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in kıydığı nikahın şehitliklerini ise Yusufiyeli Cengiz'in eşi Özlem Akyıldız, Fırat Çakıroğlu'nun babası Fuat Çakıroğlu, Ramazan ayında trafik kazasında hayatını kaybeden Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Buğra Koçlar'ın ailesi ile Telafer'den gelen Türkmen Hüsam Telaferli üstlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.