Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

Ünlü oyuncuya "darp" suçlaması! Hemde bakın ne için!

Gazeteci  Edda Sönmez oyuncu sevgilisi Muharrem Saruhan Hünel tarafından defalarca darp edildiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Olaya ilişkin savcıya ifade veren Edda Sönmez, ünlü oyuncudan korunmak için uzaklaştırma kararı verilmesini talep etti.

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda gelerek 6 aylık ilişkileri içerisinde 5 kez şiddete uğradığını belirten Edda Sönmez, ilişkilerini noktaladığı oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde darp edildiği süre içinde savcılığa başvurmayıp darp raporu da almadığını belirten  Edda Sönmez, "Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosyaya sunacağım" dedi.

"TEKME İLE VURMAYA BAŞLADI, AĞLAYARAK YALVARDIM"







Futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, Muharrem Saruhan Hünel.'nin önce telefonla kendisine hakaretler edip ardından da Üsküdar'daki evinde kendisini darp ettiğini kaydeden  Edda Sönmez, "Kapıyı açar açmaz tekme ile vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Beni darp ettikten sonra belinin ağrıdığını söyledi" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.  Edda Sönmez, Muharrem Saruhan Hünel hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı verilmesini talep ederek cezalandırılmasını istedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.