Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ahmet davutoğlu

Van'da da operasyon başladı! Giriş çıkışlar kapatıldı
Van 'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, çok sayıda mühimmat, silah ve bomba ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Van'da saldırı ve eylem düzenleneceği bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, kentin giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi aldı.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Bu sırada Van-Hakkari Gürpınar yol ayrımındaki arama noktasını fark ederek kaçan bir araç, takibe alındı. Araç, polisleri atlatınca Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Özel Harekat ve İstihbarat şubelerine bağlı ekipler geniş çaplı bir operasyon başlattı.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon çerçevesinde kırsalda arama yapan ekipler, araziye saklanmış, 5 kaleşnikof uzun namlulu silah, 1 roketatar, 7 anti tank roket mühimmatı, 7 anti personel roket mühimmatı, 32 el bombası gövdesi, 50 elektrikli kapsül, 30 el bombası tapası, 14 roket sevk fişeği, 10 dolu kaleşnikof şarjörü, 16 kaleşnikof şarjörü, 4 kilo 130 gram TNT ve 860 gram A4 patlayıcı, 879 biksi mermisi, 150 M16 mermisi ve 676 kaleşnikof mermisi buldu. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İnternethaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ben 8 yıl önce

Yalan yazıyla nereye kadar. Ben vandayım ve hiç bir şey yok. Utanın