Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Yahudi’ye öyle Müslümana böyle
CHP’nin İslâm’a mesafeli, gayrimüslimlere sevdalı genleri Edirne’de depreşti. Bulgaristan’da Hristiyan motiflerinin yer aldığı haçlı tablonun önünde el pençe divan duran, Edirne’de sinagogda nikah kıymak isteyen Yahudilerin ayağına kadar giderek törenlerine katılan CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Müslümanlara iftar çadırını dahi çok görüyor. Gürkan, mübarek Ramazan ayında Twitter’da takipçileriyle rakı muhabbetleri yapmaktan da kaçınmıyor. 

İFTAR ÇADIRINA ‘HAYIR’ DEDİ



Müslümanların coşkuyla karşıladığı 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te Türkiye’nin her bölgesinde yerel yönetimler seferber olurken, Edirne’de yaprak dahi kıpırdamıyor. Durumdan şikayetçi olan Edirneliler, sosyal medyayı aktif olarak kullanan Belediye Başkanı Recep Gürkan’a durumu Twitter üzerinden iletti. Serhat Yıldız isimli bir Edirnelinin, “Sayın Recep Gürkan Edirne’ye Ramazan ayında çadır açmayı belediye olarak düşünüyor musunuz” şeklindeki sorusuna Gürkan, “Düşünmüyoruz” cevabını verdi. 

RAMAZAN AYINDA ÇİRKİN RAKI MUHABBETLERİ




Müslümanların heyecanını dahi paylaşmaktan çekinen Recep Gürkan, sosyal medya adresi üzerinden içki muhabbetleri yapmaktan da kaçınmıyor. 6 Haziran’da Çağlar Akyüz ve Aleksey Rikov adlı kullanıcıların “Rakı ayarlayalım mı başkanla? Ama hesabı başkan ödeyecek” şeklindeki yazışmasına cevap veren CHP’li Gürkan, “Öderim tabi” dedi. 

YAHUDİLERİN AYAĞINA KOŞMUŞTU




Ramazan’a saygısı olmayan Recep Gürkan’ın, söz konusu Yahudiler söz konusu olunca tutumu farklı oluyor. Camide ve imamlar tarafından kıyılması yasak olan dini nikah törenini Yahudilerin sinagogda düzenlemek istemesine onay veren Gürkan, ayaklarına kadar giderek skandal törene katılmıştı. Bununla da yetinmeyen CHP’li Recep Gürkan, Yahudi çiftin dini nikahını kendisi kıymıştı.

HAÇLI TABLONUN ÖNÜNDE EL PENÇE DİVAN DURAN BİR BAŞKAN



Gürkan’ın gayrimüslim sevdası bununla da sınırlı değil. Bulgaristan’da 19 Nisan’da kendisine fahri doktora unvanı verecek olan Sofya Kütüphanecilik ve Bilişim Teknolojileri Üniversitesi’ne giden Edirne Belediye Başkanı Gürkan, rektör Stoyan Denchev tarafından karşılanmıştı. Üniversitede doktora cübbesini Hristiyan motiflerinin yer aldığı haçlı tablonun önünde giyen Recep Gürkan, Hristiyan simgelerle donatılmış tablonun önünde, rektör Danchev’in karşısında el pençe divan şekilde durmuştu.​

Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Shukur 8 yıl önce

Sayin Chumhur BASHKANI mudaile ede bilir bu duruma,yetkisi de var, inaniyorum ki bunu duysa hemen tepkisini koyardi. ve o chadirlar Edirnnenin istenilen yerlerinde halka achik olacak InshAllah

Avatar
Bruxel 8 yıl önce

Edirne halkina..mustah secmeselerdi beyin sizler

Avatar
Misem 8 yıl önce

Edirne boğazın ötesinde ahalisi çoğunlukla Balkanlı belediye başkanı tabii olarak geçmişine saygı gösterecek Müslüman onun nazarinda kıymet ifade etmiyor anlaşılan bizde kendisine itibar etmiyoruz Kuşadası belediye başkanı ramazani çıplak dansçılar la karşıladı halk bunlara inşaAllah dersini verecek

Avatar
davut 8 yıl önce

edirneliler düşünsün herkes kendine yakışanı seçer ve yapar. birbirlerine hayırlı olsunlar...dinsizlikte gayrimüslüm olmakta insani bir haktır.

Avatar
Hasan ZOR 8 yıl önce

Seçen edirneliler..Demek ki layik oldukları şekliyle yönetiliyorlar..Eden bulur..yapacak bir şey yok