Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte video konferans aracılığı ile Rumeli Hisarı içindeki Boğazkesen Fetih Mescidi'nin açılışını gerçekleştirdi.



"MESCİDE HAYIR" DEMİŞLERDİ

Tarihi özelliği itibarıyla önemli bir eser olan Rumeli Hisarı'ndaki mescit projesine, kültür ve sanat camiasından olduğunu söyleyen bazı kesimlerce karşı çıkılmıştı.
19. Sadri Alışık Ödül Töreni'nde Defne Halman kandal bir çağrı yapmış,"birlikte sesimiz çok yüksek çıkıyor. Rumelihisarı sahnesine mescit yapmak isteyenlere izin vermeyelim" demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osmanlıoğlu 8 yıl önce

Hay MaşAllah!!! Ancak Bedrin arslanları bu kadar yiğitdi.. Yollarına kurban reis!! Allah uzun ömür ve İslama hizmet için sabır ve güç ihsan etsin sana!

Avatar
Adnan ACARKAN 8 yıl önce

Ît ürür kervan yürür Bu bizans bakiyeleri isterse bi taraflarini yirtsin kervan yola çikti dönmez dönemez döndüremezler bu millet safini belli etti bu tabloyla k....z... yirtsaniz döndüremezsiniz

Avatar
mustafa karatas 8 yıl önce

Reisi sevmek ve peşinden gitmek icın yeter ve artar başka hic bir icraati olmasa bile bu camii ve haziresinde konser adı altında yıllarca sarhoşlar ayyaşlar islam düşmanları tepindi nara attı

Avatar
Ahmet Sedali. 8 yıl önce

Seni sevmeyen ölsün canm kurban yoluna sayın Cumhurbaşkanım ..

Avatar
Erkan ardal 8 yıl önce

Cok guzel rumeli hasarinda namazz

Avatar
Fikret ÇAĞLAR 8 yıl önce

Sen bu ülkeye Allah'ın bir lütfu sun Sayın Cumhurbaşkanım

Avatar
erol ozturk 8 yıl önce

Bir gun Namaz kilmak nasip olur insaAllah