Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Yarbay Mehmet Alkan ihraç edildi

Resmi Gazete’de yayımlanan ve yaklaşık 50 bin kişinin ihraç edildiği KHK’da dikkat çekici bir isim de yer aldı.

YARBAY MEHMET ALKAN İHRAÇ EDİLDİ

Ordudan ihraç edilen isimler arasında, şehit olan kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze törenindeki isyanıyla gündeme gelen Jandarma Yarbay Mehmet Alkan’ın da bulunduğu ortaya çıktı.

CENAZE TÖRENİNDE İSYAN ETMİŞTİ

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze törenine üniformasıyla katılan ağabey Mehmet Alkan, açılım sürecine isyan etmiş “Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonuna kadar savaş diyor. Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ‘Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok” açıklamasını yapmıştı.

Bu sözlerden sonra Alkan hakkında Jandarma Genel Komutanlığınca soruşturma başlatılmış ve uyarı cezası verilmişti.

"HELAK OLDUĞUNUZU GÖRMEDEN ÖLMEYECEĞİM"

Karara sosyal medya hesabından tepki gösteren Yarbay Mehmet Alkan, ihraç edilmesinde yandaş medyanın başlattığı kampanyanın etkili olduğunu belirterek “Sizden hakkımı almadan ve helak olduğunuzu görmeden ölmeyeceğim” diye yazdı.

Alkan kişisel facebook hesabından şunları yazdı: “Bu gece yarısı ordudan atıldım… Hayatımın hiç bir döneminde FETÖ ile irtibatım olmamıştır, selam dahi vermedim ama yıllardır bu örgütle beraber olanlar tarafından FETÖ’cü diye atıldım… Bu iş tamamen çığırından çıktı… Elbet sorulur hesabı.. Zulüm ile abad olanın sonu berbat olur…

Gecenin bu saatinde hakkımda sorgusuz sualsiz işlem yapanlara sesleniyorum: Benim vicdanım rahat başımı yastığa koyup uyuyacağım… Ya siz zulüm sahipleri, rahat olacak mısınız… Sizden hakkımı almadan ve helak olduğunuzu görmeden ölmeyeceğim… Sonuna kadar mücadele… Allah belanızı versin… Aynı haksızlıklara uğramadan ölmeyin siz de…”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet kaya 8 yıl önce

Len CUMHURUN BAŞINA yazdığın yazı dan sonra devletten ekmek yemeye utanmadın mı. Hesap yapmasında bilmiyor. RECEP TAYYİP ERDOĞAN. OTUZKİŞİN KORUMASINDA DEĞİL ÖNCE RABBİM sonra en 50 MİLYON kişinin korumasında

Avatar
mahmurt 8 yıl önce

defol git pislik herif birde asker olacak

Avatar
Racul 8 yıl önce

Sen kimsin ki devleti tehdit ediyorsun?
Önce asker olacaksın o elbisenin hakkını vereceksin...o kadar insan şehit oldu kimse senin gibi dırdır etmedi. Buna layıktın demekki.

Avatar
Ayse 8 yıl önce

ben anlamıyorum kardeşlerim ya bu insanları
Ya bi gecmişe bakın doksanlı yıllara da şükür edin şimdiki halinize bukadar nankör olmayın. Haklıysan sus konuşma sabır et Allah sarıl ama böyle bağırmaya gerek yok

Avatar
Abin 8 yıl önce

Ulan utanmaz adam defol git devletten şikayetçi değilmiydin git Ölüm riski olmayan bir iş bul sütü bozuk adam

Avatar
ESTAFA 8 yıl önce

HADİ LAN ORDAN

Avatar
Racul 8 yıl önce

Sen kimsin ki devleti tehdit ediyorsun?
Önce asker olacaksın o elbisenin hakkını vereceksin...o kadar insan şehit oldu kimse senin gibi dırdır etmedi. Buna layıktın demekki.

Avatar
METİN DAMOĞLU 8 yıl önce

SİZE GÜVEN MİYORUZ NOKTA ...SİZİN GÖREVİNİZ VATANI KORUMAK O KADAR ÖLEN OLDU TEK SENİN Mİ YÜREGİN YANDI Kİ DEVLETE DİL UZATIYORSUN İYİ BOK OLSAN SESİZ KALIRDIN ...DEVLETE DİL UZATANIN DİLİNİ KOPARTIR ARTIK BU MİLLET GİT BAKKAL AÇ ...DEVLET DE İSTENMİYORSYN