Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

FETÖ lideri Fetullah Gülen ağlarken bayılmaması için yelpaze sallayan ve bu görüntüyle sosyal medyada fenomen olan İsa Sönmez'in, İzmir'de diş teknisyeni olarak çalıştığı ortaya çıktı. 90'lı yılların başında çekildiği tahmin edilen görüntülerde bayılma numarası yapan Gülen'i elindeki gazete kâğıdıyla serinletmeye çalışan ve bu esnada kalabalığı da galeyana getirmeye çalışan gencin Kazakistan’da FETÖ okullarında öğretmenlik yaptıktan sonra Afrika’ya tayin edilen Adem Zengin olduğu öğrenildi.

KAZAKİSTAN'A 20 YIL ÖNCE GİTMİŞ

Gülen'in ağlama ayininde, kalabalıkları tahrik ederek ağlayan ve Gülen'e yelpaze sallayan çocuğun adı 27 yıl sonra ortaya çıktı. İzmir'de mezun olduktan sonra öğretmen olarak Kazakistan'a giden Adem Zengin. 27 yıl boyunca örgüt ile bağlantısını hiç koparmadı. Daha sonra örgüt tarafından Afrika'ya tayin edilen Adem Zengin'in hala FETÖ bünyesinde faaliyet gösterdiği belirtiliyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan 8 yıl önce

bu nasıl bi yavşak arkadaş :)

Avatar
serkan 8 yıl önce

2. saniyedeki bakışa dikkat lütfen :) :) :)

Avatar
vatanseven 8 yıl önce

Sahtekar iki bacakli domuz

Avatar
Knn 8 yıl önce

Yok yanlış bilgi Adem zengin bu .