Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Yeni Dünya düzenini kurma heveslisi 13 aile
 Batılı araştırmacıların yıllardır yazıp çizdiğince, Illuminati, yeni dünya düzenini kurabilmek için dinin ve ulus-devletlerin ortadan kaldırılması gereğine inanmıştır. Yeni dünya düzeninden inanca yer yoktur. İnanç insanlara manevi güç  verdiğinden ve insanı insan yapan erdemlerin temelini oluşturduğundan, Yeni Dünya Düzeni de sorgusuz-sualsiz boyun eğmeyi buyurduğundan inanç yok edilmelidir. Tabi bir bayrağın altında yaşayan, aynı ülküye sarılmış toplulukların yani ulus devletlerin de yok edilmeleri şarttır, toplumların dünya devletine bağlanmaları için.
 

Gerek Haçlı Seferleri sonunda Kudüs’te kurulmuş Tapınak Şövalyeleri (Templar Knights) gerekse de onların devamı niteliğinde Masonlar evrilerek, 1 Mayıs 1776’da Almanya’nın Bavyera yöresinde Illuminati’yi oluşturdular. Adam Weishaupt, Ingolstadt Üniversitesinde Hukuk Profesörü olarak görev yaparken masonluğa merak salmış ve “masonluğun evrimi” olarak nitelendirdiği Illuminati (Aydınlanma) adlı gizli örgütün kurulmasına önayak olmuştu. Ne var ki, hükümete karşı bazı broşürler yayınlayınca 1786’da Illuminati’nin merkezi polisçe basılmış ve örgüt tümüyle yer altına girmiş. Daha sonraları,1833’de ABD’de Yale Üniversitesinde General William Russell “Skulls and Bones Society” (Kurukafalar ve Çapraz Kemikler—korsan bayrağındaki görüntü) adlı örgütü kurmuş. Bu örgüt söylentiye göre Illuminati’nin Amerika’daki uzantısıdır. Örgütün birçok ünlü üyesinden biri ABD Başkanı George W. Bush’tu.

Illuminati’nin üç temel ilkesi vardır: 1. Gizlilik 2. İtaat 3. Konulan kurallara kesin bağlılık. Illuminati ABD’ye öylesine egemen olmuştur ki, örgütün simgeleri devletin birçok katında göze çarpar. Örneğin doların üzerinde yazılı Annoit Koektist sözü zafere ulaşıldı anlamına gelir; Gizli Dünya Devleti (Illuminati) doları dünya parası ilan edip kendi piramidini de bu paranın üzerine yerleştirerek zafere ulaştığını dosta düşmana ilan etmektedir. Piramidin altındaysa “Novus Ordu Seclorum”  yazmaktadır ki anlamı “Yeni Dünya Düzeni”dir. Böylece ABD Doları yeni dünya düzeni İlluminati’nin resmi para birimi olarak ilan edilmiştir. (Illuminati—Gerçek mi Kurgu mu—Prof Richard Martinson—Tarih ve Toplumbilim hocası—Brown Üniversitesi)

Tarih ve siyaset bilimi eğitmenlerinin incelemelerine göre Illuminati’nin başında 13’ler Meclisi bulunmaktadır. Bu 13’ler Meclisi’nde dünyanın en güçlü aileleri temsil edilmektedir. Peki kimdir bunlar: 1. Astor Ailesi 2. Bundy Ailesi 3. Collins Ailesi  4. DuPont Ailesi  5. Freeman Ailesi  6. Kennedy Ailesi  7.Li Ailesi  8. Onassis Ailesi  9.Reynolds Ailesi  10. Rockefeller Ailesi  11. Rothschild Ailesi  12. Russell Ailesi 13. McDonald Ailesi. Gelin bu 13 aileden en önemlisine kısaca bir göz atalım:

“Dünyanın Tanrısı Para, Peygamberiyse Rothschild’dir”

(Illuminati’yi Yönetenler—Yazı dizisi-Le Monde)

Abu Dabi’den Amsterdam’a, Atina’ya... Pekin’den İstanbul’a... Londra, Los Angeles, New York’tan Houston’a... Tokyo’ya ve daha birçok kente kadar hemen her kentte her ülkede büroları, şirketleri vardır ailenin. Illuminati’nin en büyük, en zengin ve en etkili ailesi Rothschild Hanedanlığı’nın temellerini 1577 doğumlu Isaac Elchanan Rotschild attı... Aile işe tefecilikle başlar ve 1744 yılında Mayer Rothschild ve beş oğluyla Avrupa’nın bütün kentlerine yayılır. Kısa sürede para piyasalarını ele  geçirmiştir. Avrupalı ülkelerin bir çoğu borçlarını, savaş tazminatlarını ödemek ya da büyük bayındırlık işllerine başlamak için aileden borç alır. Ailenin uluslararası bankacı olarak üne kavuşması Napolyon dönemindedir. Daha sonraları 1. Dünya Savaşı bitiminde Almanların savaş tazminatlarını ödeyecekleri yolunda müttefiklere teminat vermiş, faiz sınırlarını belirlemiştir.

Ailenin serveti 2000’li yıllara gelindiğinde üç trilyon dolar olarak hesaplanmıştı. Aile faiz zincirleriyle bağladığı nice Avrupa hanedanını inim inim inletmiş, onca ülkenin siyasetini yönlendirmiş, bu arada da Illuminati’nin üylerini Avrupa’nın yönetici koltuklarına oturtmuş... Avrupa’da yöneticiliğe soyunmuş hemen bütün siyasiler mutlaka Baron Rothscild’in kapısını çalmak zorunda kalmıştır...

Illuminati ve NATO ilişkisini yarın irdeleyelim...

(Meraklısına Not: Illuminati konusunda Türkçe’de yazılmış en önemli ve geniş kapsamlı kitap Sn Ali Kuzu’nu  yazdığı Illuminati—Dünya Derin  Devleti adlı çalışmadır. Kariyer Yayınları—2014)

Aziz Üstel/Star 9 Haziran 2016

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.