Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı hastaneye kaldırıldı!

EDİRNE Yüksek Güvenlik F Tipi Cezaevi'nde hükümlü olan Alaattin Çakıcı, rahatsızlanarak kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin acil servisinde tedavi edildi.

Edirne Yüksek Güvenlik F Tipi Cezaevi'nde hükümlü olan Alaattin Çakıcı, bugün akşam saatlerinde tek başına kaldığı koğuşunda rahatsızlandı. Çakıcı, cezaevi yönetimi tarafından ring aracıyla Tırakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin acil servisine getirildi. Çakıcı’nın araçtan indirildiği sırada polis ve jandarma çevrede güvenlik önlemi aldı. Hastanenin acil servisine getirilen Çakıcı, yaklaşık 2 saat süreyle şikayetleri ile ilgili tedavi edildi. Ardından yeniden cezaevi nakil aracına bindirilen Çakıcı, bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.