Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Türkiye'de yemek programı yapan yabancıların "ajanlık yaptığını" iddia etti.

Bulut, programda Türkiye'de yemek programı yapan yabancılar ajanlık yaptığını iddia ederek

"Dikkat edin lütfen. Türkiye'deki bütün bu yemek programlarını yabancılar yapıyor. İngiliz'in, Alman'ın İtalyan'ın, Fransız'ın Türkiye'deki kanallarda yemek programı yapıp Anadolu'yu, Trakya'yı köy köy gezmesinin ne anlamı var. Database toplanıyor şu anda. Yine uyuyoruz. Kimse bunu komplo teorisi demesin.

Bizim insanlarımız saf. O arkadaşlara kapılarını açıyorlar. Bütün sırlarını anlatıyorlar. Her şeylerini gösteriyorlar. Nerede askeri birlik var, nerede radar var, nerede cephane var, nerede silah deposu var; köye nasıl giriliyor, köyden nasıl çıkılıyor...

Bu kadar saf olmasın bu ülkenin insanları. Çok seviyorsanız o arkadaşları stüdyo programı yaptırın."
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı hüsrev 7 yıl önce

Millet saf diye siz uyuturken iyi ve sizler uyanıksınız yabancılar ülkemize gelecek casusluk yapacak ve sizler lüks içinde bir elinizyağda ber eliniz balda kalacaksınız. Güzel masal.