Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor.

Osmanoğlu'nun "Galatasaray'a ait olan Suada bizim" açıklamaları Halk TV'de yayınlanan Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arena'sı programında iğrenç bir muhabbete konu edildi.

Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'den belaltı muhabbeti

YILMAZ ÖZDİL'LE MÜJDAT GEZEN'İN BELALTI MUHABBETİ

Programın konuklarından Yılmaz Özdil, telefonla bağlanan Müjdat Gezen'e; "Bir tane sultan var bugün Sultan Abdülhamid'in torunu. Onun aslında bir dükkanı varmış ben bugün öğrendim. Sana oradan bir saltanat fesi alıp Uğur'la (Uğur Dündar) ziyarete geleceğiz. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Betul 7 yıl önce

Bunlar bu yaşta pipileriyle çişlerini bile edemezken bu meslek icabı yaptıkları soytariliklarina kızmayın yahu adamin mesleği şebeklik

Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Bunlar tam katıksız süzme o cocugu özdil ve gezen Allah sizin bin belanızı versin. Bu şeref yoksunu alçaklar hayır diyorsa ben evet evet diyorum

Avatar
Aydın 7 yıl önce

Ne bekliyorsunuzki bunlar süzme o.cocuklar bunlar ettikleri lafa bakarsan anneleriyle bazılarıyla bile ensesi ilişkiye girebilecek kadar aşağılık vatan hainleri karakterleri yokki arları namusları olsun.

Avatar
remzi şin 7 yıl önce

adayı veren belli...ismetten bahsediyorlar

Avatar
Göktürk 7 yıl önce

Programın tamamını izlemeyip burda yorum yapmak iftira atmaktır
Burada komplocular terrör ve feto desteklenmekte.

Avatar
metin142 7 yıl önce

Kaltaklar sizde çok hoşsunuz ya

Avatar
ayla 7 yıl önce

yazıkk