Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Yine aynı yalan yine ayı vurgun! Çakma savcıya kendi eliyle 14 in 700 lira verdi...

Yine aynı yalan yine aynı vurgun! Diyarbakır'da çiftçilik yapan Kadri Göksu, kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcıya "hakkında terör örgütüne yardım ettiği iddiasıyla soruşturma açıldığı için" 14 bin 700 lira para teslim etti. Hem de kendi elleriyle! İşte telefon dolandırıcılarının son kurbanı...

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 55 yaşındaki Kadri Göksu, kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcıya 14 bin 700 lirasını kendi elleriyle verdi.

"TERÖR ÖRGÜTÜNE YARDIM" YALANI

Hani İlçesi Kırım Mahallesi, Koki Mezrası'nda çiftçilik yapan 55 yaşındaki Kadri Göksu, dün cep telefondan arayan ve kendisini 'savcı' olarak tanıtan bir kişinin, kendisi hakkında terör örgütü ve teröristlere yardım etttiği iddiasıyla, hakkında açılan bir soruşturma kapsamında PTT çekiyle kendisine 14 bin 700 lira göndermesi gerektiğini söyledi. Tüm bunları yaparken telefonu kapatmaması gerektiğini söylüyen düzmece savcının verdiği bir şahıs ismine 14 bin 700 lira nakit yatırdı.

YAKINLARI DOLANDIRILDIĞINI SÖYLEDİ

Daha sonra yaşadıklarını anlattığı yakınlarının, dolandırıldığını söylemesi üzerine Emniyet Amirliği'ne giden Göksu, şikayetçi oldu. Cumhuriyet Sacılığı'nın da olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Haberler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.