Öne Çıkanlar türkiye suriye teknik direktör türk terör örgütü

Yine CHP’li belediyen yeni rezalet… PKK’lı şarkıcıyı sahneye çıkarıyorlar!

Daha önce adını rezidans skandalları ile duyuran Ataşehir Belediyesi’nin CHP’li başkanı Battal İlgezdi yine gündemde.

CHP’li belediye, PKK’ye verdiği destek ile bilinen ve geçmişteki konserlerinde PKK paçavralarını kullanan Ferhat Tunç’u sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. ‘6. Kardeş Türkülerin Festivali’ isimli bir organizasyon düzenleyen İlgezdi, PKK destekçisi şarkıcıyı da davet etmeyi ihmal etmedi.

Halkın değerleri ile barışmayı başaramayan CHP, 15 Temmuz destanı ile alay eden şarkıcı Sıla’yı da sahneye çıkarıyor.

Öte yandan, ‘Kardeşlik’ten bahseden CHP henüz kendi içindekilere bile tahammül sağlamış değil. Gün geçmiyor ki parti içi kavgalar manşetleri süslemesin. ‘Kardeşik Festivali’ veren İlgezdi’nin ilçesinde CHP’li delegeler tekme tokat bir birlerine girdi.

İLGEZİ İLÇESİNDE DİKTATÖRLÜK KURDU!

Delegelerin belirleneceği seçim için CHP’li Ataşehir Belediyesi Başkanı Battal İlgezdi'ye yakın ekip liste yaptı. İlgezdi'nin listesine karşı bir başka delege listesi hazırlandı. Bunun üzerine CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye yakın isimler ile ona karşı çıkanlar arasında olay çıktı. İlgezdi'ye karşı çıkan grup, Başkan İlgezdi’nin daha sonra yapılacak il ve ilçe kongrelerinde üstünlüğü kaybetmemek adına seçimlere müdahale ettiğini iddia etti.


(Battal İlgezdi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.