Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Yine Viyana yine rezillik!

Viyana Havalimanı'nda "Türkiye'de 15 yaşından küçük çocuklarla cinsel ilişkiye izin veriliyor"yalanının yer aldığı ahlaksızca afişler asıldı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından darbecilerin yanında saf tutan Avusturya, yeni bir skandala daha sahne oldu.

Darbe kalkışmasını protesto eden vatandaşların evlerine Türk bayrağı asmasını yasaklayan Avusturya, Viyana Havalimanı'nda Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan, "Türkiye tatili ile sadece Erdoğan'ı destekliyorsunuz, gitmeyin" ifadelerinin yer aldığı afişin asılmasına izin vermişti.

Aynı havalimanı bu kez çok daha çirkin bir provokasyonla gündeme geldi.

Viyana Havalimanı'nda, "Türkiye'de 15 yaşından küçük çocuklarla cinsel ilişkiye izin veriliyor" yazısının yer aldığı ahlaksızca bir yalan, afiş yapılarak duvarlara asıldı.

İşte terbiyesiz ifadelerin yer aldığı o afiş:


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mohsen 8 yıl önce

avusturya'dan turizim akını olacaktır bu aşağılık afişlerinden
dolayı,fakat aradıklarını bulamadan geri gideceklerdir,
hitlerin toplama kampı sefilleri.

Avatar
Usta 8 yıl önce

Bunlar aklını peynır akmeklemı yemıs gıdıp sıkacan o ulkenın basındakı ınsan olmadıga bu ülkede öyle ahlaksız bır konu toprak altına sokulur ama ınsan nasılsa karsısındakınıde öyle görür Osmanlı vıyanaya kadar gıtmıştı bıze zorla gelın alın sızındır dıyorlar

Avatar
Fuck Össis 8 yıl önce

diese scheiss verfickten ÖSSIS...

Avatar
hüseyin Akbaş 8 yıl önce

Avusturya ne ki yav konya kadar bir ülke. Almanya hapşırsa Avusturya ossurur. Sırtını almanyaya dayar. Belasını yakında bulacak. Avrupanın fani köpeği. Kaçtınmı havlar, üzerine gittinmi kaçar. Kendileri değilmi öz kızını yıllarca bodrum katta gizleyip tecavüz eden hadda hamile bırakan. 17 sene bunlarla yaşadım ben ne mal olduğunu bilirim bu Avusturyayı

Avatar
salih 8 yıl önce

orospu çocukları

Avatar
Sadettin 8 yıl önce

Allah belasını versin Avusturya'ya Türkiye yi çekemiyorlar

Avatar
Ülkü sever 8 yıl önce

GelmeLerse gelsinler amk çocukları bnce burdaki konsolosluğu iptal olmalı reis in yanindayiz

Avatar
Cerkes 8 yıl önce

Ausria kendi halkini bir arastirsin oncekac pic kendi cocuguyla iliskiye giriyor kendi pisliklerini kapatmaya camur atmaya basladilar